Magamról

Papp Anita vagyok

Hivatásom: tanár, és ha lenne ilyen: szenvedélyes emberszerető. Ebből a tulajdonságomból fakad, hogy szeretnék mások életében segítő társ lenni.

about-shape

Kezdetek

Nem lettem pszichológus, ehhez ma már kevés a szabad kapacitásom, tizennyolc évesen meg még nem tudtam, mekkora jelentősége van az időben kért segítségnek.

Saját tapasztalat

Saját krízisem által ért meg bennem a döntés, hogy a jövőben Nektek segítek, akik felismertétek, hogy kisebb veszteségek árán léphettek át a mélypontjaitok spirálján, ha még most kértek segítséget.

Az én utam

Coach, személyiségfejlesztő és mediátor képzést végeztem, hétköznapi emberek hétköznapi problémáival foglalkozom, amik nem betegségek, hanem megoldásra váró feladatok. Minden másra ott a pszichológus, és a pszichiáter.

Jóllét

A jóllét lehetősége a te kezedben van!

Hiszem, hogy ha két ember kapcsolódni tud, bizalmi viszonyukban létrejön a feloldódás, és a segítséggel új nézőpontok nyílnak meg: út a jóllét felé.

A könyvről

Egy új perspektíva

Megélni – gondolatok az emberi életet jellemző ötven érzésről, hogy mögé láss és megértsd, mert egy új perspektíva élni segít.

Ez a webhely a zavartalan és biztonságos működéséhez nélkülözhetetlen-, valamint a rendeltetésszerű használhatóságának biztosítása céljából funkcionális sütiket használ. Részleteket a webhely adatkezelési tájékoztatójában olvashat.