Személyes konzultáció

Helyszín

Budapest és Kecskemét belvárosában.

Díja

Helyszíntől függően a konzultáció díja
10.000 Ft-12.000 Ft

Időtartam

A konzultációk időtartama átlagosan 60 perc.

Az egyik megoldás hozza a másik problémát.

Nektek segítek, akik felismertétek, hogy kisebb veszteségek árán léphettek át a mélypontjaitok spirálján, ha még most kértek segítséget.

service-shape-1
service-shape-2
service-shape-3

Lépj kapcsolatba velem!

Fordulj hozzám bizalommal!

(Ha nem értél el, visszahívlak.)

Írj üzenetet!

  Konzultáció

  A személyes találkozás ereje

  A találkozások erejében hiszek, a személyes kapcsolatban, a hangulatban, a hullámhosszban. Az találkozás számomra azt jelenti, testileg és lelkileg kézzelfoghatóan egy helyen lenni, ahol minden rezdülés érzékelhető, és reagálható. Ezért nem konzultálok online. Hiszek a beszédben, és a hallgatásban is, mert annak is kifejező ereje van. A megértéshez két dolog biztosan kell: figyelem, és nyílt, őszinte beszéd. Mindezt nálam megtalálod.

  A személyes találkozásaink alkalmával segítségedre lehetek bármilyen jellegű, nehéz élethelyzet megoldásában, és ha szükség van rá, a döntéshozatalban is. A döntéseket Te magad hozod, én a tisztánlátásban segítelek. Önmagad megismeréséhez én a „tükröt” tarthatom Neked. Amit általam kaphatsz: egy új nézőpont, ami élni segít.

  Ismerj meg

  Ha még nem határoztad el, hogy velem indulsz-e el az úton.

  Olvasd el a Megélni című elsőszülöttemet, és dönts az után!

  Ez a webhely a zavartalan és biztonságos működéséhez nélkülözhetetlen-, valamint a rendeltetésszerű használhatóságának biztosítása céljából funkcionális sütiket használ. Részleteket a webhely adatkezelési tájékoztatójában olvashat.